Der afholdes jævnligt events i Helsingørs kongelig privilegerede Skydeselskabs Selskabslokaler. Vi laver årligt tilbagevendende events, private events og firma events. Det kunne være reception, foredrag, koncert og vinsmagning, mulighederne er mange. Vi bidrager ligeledes gerne med events uden for huset. Kontakt os og hør mere.

JULEN 2018

3 retters menu ud af huset

Rødbede gravad laks serveret på sprød salat, urtecreme,
rugbrøds tuille, brød og smør.
Braseret oksemørbrad med vinter urter,
grov mos af kartofler og  pastinak med let dampede
porre og  en kraftig rødvinssky
Ris a la mande eller ost.
pr. person leveret ud af huset    kr. 228.-

 

3 retters menu i huset

Gratin af hummer, tomatiseret fiskeglace
med basilikum.
Mørbrad og braiseret bryst af fritgående Duroc gris,
sauteret svampe og bagt spidskål og en kraftig sky
Ris a là mande eller bagt æbletærte med sveskeblomme parfait
Kr. 398,- pr. Couvert

 

Julebuffét

Kryddersild med løg og capers
Marinerede sild
Carrysild med æg
Gravad laks med sennepsdressing
Rejesalat
Hønsesalat med bacon
Æbleflæsk
Ribbensteg med rødkål
Glaseret skinke med grønlangkål
Ostebuffét og hjemmebagt brød
Ris a lá mande med kirsebærsauce
Kr. 310,- pr. couvert
leveret ud af huset 248,- pr. couvert

 

Luksus julebuffét

Stegt sild
Kryddersild med løg og capers
Marinerede sild med løg
Karrysild med æg
Gravad laks med sennepsdressing
Røget laks med flødepeberrod
Hønsesalat med bacon og rejesalat
Æbleflæsk
Roastbeef med peberrod
Flæskesteg med rødkål og asier
Stegt and med rødkål
Glaseret skinke med grønlangkål
Ostebuffét og hjemmebagt brød
Ris a lá mande med kirsebærsauce
Kr. 379,-pr. couvert
leveret ud af huset kr. 289,- pr. couvert

 

Utraditionel julebuffét

Forret på tallerken
Fisketerrin af årstidens fisk og skaldyr anrettet på letmarineret
rucola serveres med brøndkarsedressing og hjemmebagt brød
Buffét
Varm røget havørred med æble/løgsalat
Spinatpasta vendt med newzealandske muslinger, blæksprutter og scampi
Let braiseret poulardebryst med balsamico
Andeterrin med nøddesalat
Oksemørbrad stegt med basilikumspesto
Kalvetyksteg med løgsourbise
Råstegte kartofler med timian
Franske bondekartofler
Stort udvalg af spændende salater
Ostebuffét
Ris a lá mande med kirsebærsauce
Kr. 379,- pr. couvert

 

Nytårsmenu 2018

 

Forret:

Friskkogt ½ hummer

Pyntet med Skagensalat af rejer,

mayonnaise, citron og dild

Hertil hjemmebagt brød

 

Hoverret:

Helstegt oksemørbrad

Timbale med kantareller, bagt spidskål, julienne af vinter urter

Kraftig rødvins sky, pom. Anna, pyntet med syltede rødløg og krydderurter

 

Dessert:

Orange chokolade bund med moccacreme,

Crumble af hvid chokolade med krystalliseret estragon

Lime gele

 

3 Retter kr. 338.- pr. covert

Betaling kontant eller dankort ved afhentning

 

Menu`erne kan af afhentes den 31/12-18

Mellem kl. 12.00-14.00

I skydeselskabets selskabslokaler

Stengade 46, 3000 Helsingør

Bestilling på 49213631 eller mail Info@skydeselskabet.dk

3 Retter kr. 338.- pr. couvert

 

Betaling ved afhentning- dankort eller kontanter
Menuerne kan af afhentes den 31/12-18 mellem kl. 12.00-14.00 i
Skydeselskabets Selskabslokaler, Stengade 46, 3000 Helsingør

 

Bestilling på 49213631 eller mail Info@skydeselskabet.dk