F.1
Rødbede, peberrodsgravad laks med rugbrødstouille med urtecreme og kørvel.
Kr. 96,00

F.2
Farseret rødtunge med kraftig fiskecreme, pyntet med hummer og lakserogn.
Kr. 108,00

F.3
Vol-au-vent med kammuslinger, havtaskekæber, laks i kraftig fiskecreme, pyntet med stegt scampi og laksrogn.
Kr. 118,00

F.4
Havtaskefilet i indbagt væv med laksemousseline og spinat, hertil urtecreme sauce.
Kr. 98,00

F.5
Flødelegeret hummersuppe tilsmagt med cognac.
Kr. 112,00

F.6

Cremet græskar/ rodfrugte suppe  med rodfrugtetimbale pyntet med friske krydderurter

Kr. 98.00

F.7
Lakseroulade med lyssej mousseline og noritang anrettet på let marinerede salater pyntet med brøndkarsedressing og lakserogn.
Kr. 89,00

F.8
Carpaccio af rimmet laks med rucola, rødløg og limeolie.
Carpaccio efter eget ønske f.eks. oksekød med oliven og parmesan.
Kr. 98,00