A.1
Rødbede, peberrodsgravad laks med rugbrødstvill med urtecreme og kørvel.
Kr. 96,00

A.2
jomfruhummer gratin, tomatiseret fiske glace med basilikum
Kr. 112,00

A.3
Farseret rødtunge med kraftig fiskecreme, pyntet med hummer og lakserogn.
Kr. 108,00

A.4
Vol-au-vent med kammuslinger, havtaskekæber, laks i kraftig fiskecreme, pyntet med stegt scampi og laksrogn.
Kr. 118,00

A.5
Ferskrøget laks serveret med rodfrugter a lá creme
Kr. 98,00

A.6
Havtaskefilet i indbagt væv med laksemousseline og spinat, hertil urtecreme sauce.
Kr. 98,00

A.7
Flødelegeret hummersuppe tilsmagt med cognac.
Kr. 112,00

A.8
Lakseroulade med lyssej mousseline og noritang anrettet på let marinerede salater pyntet med brøndkarsedressing og lakserogn.
Kr. 89,00

A.9
Carpaccio af rimmet laks med rucola, rødløg og limeolie.
Carpaccio efter eget ønske f.eks. oksekød med oliven og parmesan.
Kr. 98,00

A.10
3 slags rogn efter årstiden serveret på klassisk vis, med blinis, rødløg, agurk og creme fraiche.
Kr. 118,00