H.1
To slags af årstidens fisk med kraftig fiskecreme og garniture
Kr. 224,- pr. kuvert

H.2
Vegetar ret (aftales efter ønske)
Kr.218,- pr. kuvert

H.3
Dyrefilet med brune- og hvide kartofler, agurkesalat, dagens garniture,
tyttebær og waldorfsalat, hertil vildtfløde sauce.
Kr. 228,- pr. kuvert

H.4
Kalvefilet med løgsoubise og årstidens svampe, hertil sauté af rodfrugter,
pom. Rissoles og kraftig kalveglace.
Kr. 218,- pr. kuvert

H.5
Dyrfilet indbagt i væv med kalvesoufflefars og spinat, årstidens garniture og vildtglace.
Kr. 238,- pr. kuvert

H.6
Kalve eller oksemørbrad stegt med krydderurter, årstidens grønt,
pommes Anna samt en kraftig sky
Kr. 218,- pr. kuvert

H.7
Lammekrone med kartoffel/pastinak creme rørt med olivenolie
og springløg, smørbagte løg og timiansky.
Kr. 218,- pr. kuvert

H.8
Helstegt oksehøjreb med kraftig rødvinssauce, bearnaise, årstidens garniture og kartofler.
Kr. 236,- pr. kuvert