H.1
Filet og kølle af dyr med brune- og hvide kartofler, agurkesalat, dagens garniture, tyttebær og waldorfsalat hertil vildtfløde sauce.
Kr. 198,00

H.2
Kalvefilet med løgsorbise og årstidens svampe, hertil sauté af rodfrugter, pom. Rissollées og kraftig kalveglace.
Kr. 218,00

H.3
Dyrfilet indbagt i væv med kalvesoufflefars og spinat, årstidens garniture, sprødstegte skorzenerødder og vildtglace.
Kr. 224,00

H.4
Kalve eller oksemørbrad stegt med krydderurter, årstidens grønt og kartofler  samt en kraftig sky

Kr. 218,00

H.5
Lammekrone med kartoffel/pastinak creme rørt med olivenolie og springløg, smørbagte løg og timiansky.
Kr. 198,00

H.6
Mørbrad og bovfilet af fritgående Duroc, braiseret spidskål,

bagt gulerod, pom. Macaire, kraftig sky med svampe
Kr. 238,00

H.7

Helstegt oksehøjreb med kraftig rødvinssauce, årstidens garniture og kartofler.
Kr. 218,00

Efter årstiden er der mulighde for at servere fordrejer, østers eller vildt til dagspris.