C.1
Filet og kølle af dyr med brune- og hvide kartofler, agurkesalat, dagens garniture, tyttebær og waldorfsalat hertil vildtfløde sauce.
Kr. 198,00

C.2
Kalvefilet med løgsorbise og årstidens svampe, hertil sauté af rodfrugter, pom. Rissollées og kraftig kalveglace.
Kr. 218,00

C.3
Dyrfilet indbagt i væv med kalvesoufflefars og spinat, årstidens garniture, sprødstegte skorzenerødder og vildtglace.
Kr. 224,00

C.4
Filet og kølle af dansk lam serveret med årstidens spæde grønsager, smørstegte kartofler og lammesky tilsmagt med lime.
Kr. 294,00


C.5

Oksemørbrad stegt med krydderurter, pommes Anna, bagt selleri og pastinak, hertil rødvinsglace.
Kr. 218,00

C.6
Lammekrone med kartoffel/pastinak creme rørt med olivenolie og springløg, smørbagte løg og timiansky.
Kr. 198,00

C.7

US Oksefilet med sauté af årstidens garniture, bagte nye kartofler og Bernaise med grillede sherrytomater.
Kr. 228,00

C.8
Mørbrad og bovfilet af fritgående Duroc, braiseret spidskål,

bagt gulerod, pom. Macaire, kraftig sky med svampe
Kr. 238,00

C.9
Farseret unghanebryst, pom risolé, smørdampede porrer, nye gulerødder og portvinssky.
Kr. 179,00

C.10
Helstegt oksehøjreb med kraftig rødvinssauce, årstidens garniture og kartofler.
Kr. 218,00

C.11
Letrøget kalvecuvette med Pommes Anna, græskarpure, smørstegte springløg, sauté af årstidens svampe, kraftig kalvesky.
Kr. 198,00

Efter årstid er der ligeledes mulighed for at servere fjordrejer, østers eller vildt til dagspris.