Buffét 1
Terrin af årtidens fisk anrettet på letmarineret salat og serveret med afstemt dressing.
Indbagt laks med estragoncreme
Krydderfarseret unghane med tranebær
Kalvefilét stegt med dijonsennep og krydderurter hertil serveres et udvalg af spændende salater og franske bondekartofler
Rødvinsmarineret andebryst med sauté af årstidens grøntsager
Frugttærte
Udvalg af oste med druer
Frugtopsats

Pr. Couvert Kr. 328,00

———-

Buffét 2
Årstidens rogn serveret med hakkede løg, agurk, creme fraiche, blinis og ristet brød
Helstegt laks med ingefærdressing
Salat med udvalg af skaldyr
Kalvemørbrad indbagt i væv med kalvesoufflé og spinat
Honningglaseret oksefilét med rosenpeber, serveret med råstegte kartofler, porremousse og ratatouille
Udvalg af salater
Udvalg af oste med druer
Chokoladekage med bærkompot

Pr. Couvert Kr. 349,00

———-

Buffét 3
3 slags sild efter eget valg med capers og løg
Gravad laks med rævesauce og hjemmebagt surbrød
Fersk røget laks med flødepeberrod
Hønsesalat med bacon
Lun leverpostej med champignon og bacon hertil hjemmelavede rødbeder

Mørbradbøffer med bløde løg og agurkesalat
Tarteletter med årstidens fisk vendt i hvidvinscreme
Håndskåret tyndstegsfilet og frikadeller med kartoffelsalat og peberrod
Helstegt svinekam med hjemmelavet rødkål
Udvalg af oste med druer
Frugtsalat

Pr. Couvert Kr. 348,00

———-

Buffét 4
Carpaccio af kalvekød anrettet på rucola med parmesanflager, jomfruolivenolie smagt til med lime

Citron timian marineret laks på pluksalat

Gratinerede muslinger
Scampi stegt med urter og karry i flødesauce
Marineret bønnesalat med skorzenerødder og hakkede rødløg
Tunmousse med groft plukket salat, avocado, pinjekerner og brødcroûtons
Kylling stegt med timianpesto serveret med chili ratatouille
Kalvefilét med flødestegte kartofler og tomat
Jordbær, chokolademousse på bisquitbund med skovbærkompot

Frugtopsats

Pr.Couvert Kr. 338,00

———-

Buffét 5
Italiensk sommerbuffét

Forret
(kan eventuelt serveres på tallerken)
Fisketerrin af årstidens fisk med grilled kammuslinger
serveret med pesto af soltørrede tomater

Buffét
Blæksprutter med basilikumspesto og artiskokker
Vitello tonato,
Rosastegt kalvekød med kapers, løg og tunmousse
Cæsarsalat med romainesalat, kylling, store brødcroûtons, parmesanost og cæsardressing
Mozerella med bøftomat og basilikumspesto
Kalvetyksteg med olivenpanade
Dampede grønne asparges med parmesan
Saltimbocco,
Oksefilét med salvie,
Primadonna og parma skinke
Langtidsbagte tomatkartofler med italienske krydderurter
Mixed grøn salat
Tiramisu med jordbær
Udvalg af italienske oste

I huset Kr. 374,- pr. couvert

———-

Buffét 6

Forret
(Forret på tallerken)
Tapas-tallerken
4 små spændende forretter

Buffét
Bagt laks med basilikumspesto og pinjekerner
Poulardesalat med oliven og hjertesalat
Dyreinderlår stegt med abrikos og krydderurter
Kalvemørbrad indbagt i væv med frisk spinat
Rodfrugtsauté
Hvedekernesalat vendt med olivenolie og rucola
Kartofler bagt med øl. ost, hvidløg og fløde
Langtidsbagte tomater med timian
Ostebuffét
Dessertbuffét:
Daddelkage
Creme brûileé
Frisk frugtsalat

I huset Kr. 389,- pr. couvert

Levering ud af huset Kr. 298,- pr. couvert

———-

Buffét 7

Forret
(Forret på tallerken)
Grilled scampi og kammuslinger vendt med salat og pesto

Buffét
Friskkogte muslinger med pesto af soltørrede tomater
Lyssej indbagt i butterdej med estragoncreme
Porchetta Arrosto rullet med friske krydderurter og citron
Nye kartofler vendt med basilikumspesto og kapers
Mix salat
Bulgursalat med oliven
Bøftomat med marineret feta og balsamico
Ostebuffét
Dessert

I huset Kr. 349,- pr. couvert

Levering ud af huset Kr. 258,- pr. couvert

———-

Til alle anretninger medfølger hjemmebagt brød